Obrazek gra fabularna Graj z głową - Almanach mistrza gry
Portal

Cena nowej
  25.00 PLN
Najniższa cena z 30 dni: 25.00 PLN
Rabat 0 %

Produkt niedostępny
Powiadom o dostępności

Koszty dostawy
0.00 PLN - Darmowa dostawa InPost: paczkomat 24/7 !!! (>390pln)
0.00 PLN - Darmowa dostawa Kurier: DHL !!! (>390pln)
0.00 PLN - Odbiór osobisty (Warszawa)
17.90 PLN - InPost: paczkomat 24/7
22.00 PLN - Poczta Polska: list polecony priorytetowy
26.90 PLN - Kurier: DHL
32.90 PLN - Kurier: UPS
60.00 PLN - Poczta Polska: Pocztex Ekspres 24
Liczba osób, które chcą mieć tę grę: 1

Produkty rekomendowane dla Ciebie

Tycikarty: Ptaki
Brak
  17.90 PLN 24.99 PLN
Producent
Portal
Dział

gry fabularne

Kategorie sklep

poradniki

Kod producenta
9788394726645
Numer katalogowy
4538
Okładka
miękka
Liczba stron
132
Wydanie
polskie
Rok wydania
2018
Autor
Ignacy Trzewiczek
Pudełko 16 x 23 x 1 cm
Pudełko wymiary
16 x 23 x 1 cm
Waga około
250 g
 

Drugi tom cyklu almanachów Mistrza Gry. Autorem podręcznika jest Ignacy Trzewiczek. Graj z głową skupione jest wokół jednego tematu i w całości poświęcone relacjom pomiędzy graczami, a Mistrzem Gry. Dziesiątki porad i trików dotyczą tego jak wywołać pozytywne i dobre relacje pomiędzy wszystkimi ludźmi, którzy współtworzą sesję RPG i jak dbać o dobre relacje wewnątrz grupy graczy.

Podręcznik podzielony jest na cztery duże rozdziały:
– gracz – w którym znajdują się techniki związane z budowaniem relacji pomiędzy MG i graczem, wyjaśnienie tego, czego pragną gracze na sesji i jak realizować ich potrzeby.
– drużyna – w którym znajdują się metody, dzięki którym MG może zespolić graczy i zmienić ich w dobrze współpracującą, ciekawą drużynę BG.
– punkty doświadczenia – w którym znajdują się porady i sztuczki związane z przyznawaniem graczom PD.
– bohater gracza – zawierający techniki poświęcone postaciom graczy i takim zagadnieniom jak śmierć postaci, czy metodom ubarwiania Bohaterów Graczy.

Całość materiału jest dodatkowo ubarwiona i wzbogacona szeregiem ramek zawierających dodatkowe pomysły i uwagi, przygotowane przez Michała Oracza oraz Rafała Szymę.